Како су малишани ОШ „Светозар Марковић” обележили Дечју недељу?

Ученици Основне школе „Светозар Марковић” низом активности обележили су традиционалну Дечју недељу.

У завршници овогодиње манифестације, малишани другог разреда ове школе били су у прилици да учествују у радионици са родитељима у креирању слатког стола.

Малишани су кроз игру учили и проширивали знања о другаству, толераницији и емпатији.

У жељи да другарима из целог света пошаљу поруку да су деца део једног великог срца, ученици Основне школе „Светозар Марковић” од понедељка су учествовали у програму осмишљеном за Дечју недељу, а који је обухватио различите културне, уметничке, спортске активности.

На малишане ова Дечја недеља оставила је веома леп утисак.

Поред низа активности које су ученици реализовали уз помоћ наставника и учитеља, најмлађи су, како би уредили школско двориште, правили и дечје столице у облику слова Д и тако истакли значај другарства.

Бројни дечји радови красе и зидове њихове школе као својеврсна палета најлепших боја, израз дечје маштовитости, широких осмеха, љубави према својој земљи и другарима.

Извештава новинар РТК Наташа Радивојевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *