Какве одговоре су будући родитељи могли да добију на скупу „Добродошла бебо”?

У организацији Удружења Клуба беба, трудница и мама, у Крагујевцу је одржан бесплатан панел за будуће маме и тате „Добродошла бебо”.

Крагујевац је трећи пут домаћин овог скупа који за циљ има оснаживање родитеља и давање подршке у процесу трудноће, порођаја и периода након доласка бебе на свет.

Симпозијум родитељства окупља парове који желе да сазнају све у вези са доласком бебе на свет, који је истовремено најсрећнији тренутак у њиховим животима, али и пун страха и неизвесности како ће све протећи. Будућим родитељима ово је била прилика да се лакше и боље снађу у новим улогама.

Стручњаци из области гинекологије и педијатрије упознали су будуће маме са периодом трудноће, припремом за порођај, порођајем, целокупним боравком у породилишту и дали корисне савете о првим минутима новорођенчета и првим данима са бебом код куће.

Клуб беба, трудница и мама окупља велики број трудница и будућих тата на семинарима оваквог типа.

Подршку у виду оснаживања око родитељства пружа и Град Крагујевац.

Будуће маме и тате на овом скупу чекали су многобројни поклони, ваучери, попусти, вредне награде и доста изненађења, а било је речи о школи родитељства. Након Ниша, Београда и Крагујевца, бесплатан панел „Добродошла бебо” следећег месеца гостује и у Новом Саду.

Извештава новинарка РТК Наташа Радивојевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *