Капетан Драган положио венац крај спомен обележја Успење

Представници Удружења избеглих, прогнаних и угрожених лица Србије, крагујевачког удружења После кише, чланови СУБНОР-а и Драган Васиљковић, познатији као капетан Драган положили су венац на споменик „Успења“ .

Том приликом, капетан Драган је обећао подршку свим Србима који се налазе у затворима у Хрватској и који су, по његовим речима, непрадведно осуђени.

Удружење избеглих, прогнаних и угрожених лица Србије и Удружење После кише била су домаћин Драгану Васиљковићу, познатијем као капетан Драган, који је посетио Крагујевац и том приликом са представницима ових удружења и члановима СУБНОР-а положио венац на споменик „Успења“.

Након тога заједно су обишли Трг хероја са Кошара и спомен обележје Радомиру Путнику испред зграде Суда.

Током ове посете, капетан Драган се осврнуо на и проблем, како тврди, неправедно осуђених Срба у затворима у Хрватској.

Чланови удружења и капетан Драган посетили су и општинску организацију СУБНОР-а, где су се упознали са радом борачких организација на територији града Крагујевца.

По речима потпредседника СУБНОР-а Србије, Жељка Зиројевића, Крагујевац је увек био град страдалник али, пре свега, град бунтовник и град победник.

Извештава новинар РТК Иван Ганић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *