Клуб акцијаша и волонтера успео да спроведе активности

Помоћ суграђанима током ванредног стања и реализација неколико еколошких акција у Крагујевцу, најзначајније су активности које је Клуб акцијаша и волонтера Крагујевца, у новим околностима, успео да спроведе у прошлој години.

Волонтери Клуба су, на шестој изборној скуштини, усвојили годишњи план рада и изабрали руководство коеј ће удуржење водити наредне четири године.

Приказивањем докумантарног филма „Крагујевчани у акцији“ Клуб акцијаша и волонтера Крагујевца подсетио је на најважније активности које су обележиле период од 2017. до 2021. године.

Због пандемије корона вируса, нису успели да организују планиране акције у прошлој години, али су били усмерени на помоћ суграђанима током ванредног стања.

Од еколошких акција радили су на уређењу простора око језера „Бубањ“ и чишћењу Меморијалног комплекса Шумарице уочи 21. октобра.

Очекују да се у наредном периоду врате уобичајеним акативностима, а планирају и нове задатке.

На годишњој скупштини изабрани су и нови органи клуба за период од 2021. до 2025. године.

Извештава новинар РТК  Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *