Коалиција ”Сви на ову страну” од данас у првом кругу изборне кампање

Коалиција „Сви на ову страну“ коју чини Заједно за Шумадију, Српски покрет обнове и Боља Србија, наставља са започетом кампањом за предстојеће локалне изборе.

За коалицију “Сви на ову страну” локални избори су врло важни, а према речима народног посланика Верољуба Стевановића ова коалиција, од данас је у првом кругу изборне кампање.

У изборној кампањи, коалиција „Сви на ову страну“ представиће три врсте пројекта: републички којим је предвиђена изградња Северне обилазнице, ауто-пута, реконструкција стадиона Чика Дача, затим већи пројекти које ће град финансирати, као што су улица Кнеза Милоша, кружни ток код Мале Ваге, нови базен и хала, као и пројекте по месним заједницама, најавио је Стевановић.

Коалиција „Сви на ову страну“ најавила је и план инвестиција за период од четири године, вредан више од 100 милиона евра.

Каолиција „Сви на ову страну“ има за циљ да у наредном периоду представи све оне пројекте и инвестициони план који су назвали „100 плус 100“, односно 100 пројеката у вредности од преко 100 милиона евра, истакао је Милан Урошевић.

Представници ове коалиције су критиковали јавне градске финансије, наводећи да је, иако је држава дала помоћ у висини од 40 милиона евра, град задужен са преко 35 милиона евра и да 100 милиона динара месечно одлази на кредитна задужења.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *