Кобиљски остаје у Радничком

Тренер Одбојкашког клуба Раднички Драган Кобиљски продужио је уговор са крагујевачким клубом на још две године.

Трофејни стручњак који је почетком године преузео кормило Радничког, успео је да у врло кратком року стабилизује екипу и избори са њом пласман у мини лигу Супер лиге Србије.

Епидемија вируса КОВИД 19 пореметила је даље такмичарске планове Крагујевчана и играче послала на принудни одмор.

У међувремену, управа крагујевачког клуба предложила је Кобиљском продужетак сарадње, који је он са задовољством прихватио.

Трофејни тренер истиче да је презадовољан условима за рад у Радничком, тако да се није двоумио када му је понуђен наставак сарадње.

„Иза мене је један добар период рада у Крагујевцу, током кога сам се уверио да Раднички има завидан играчки квалитет и да уз добар рад на тренинзима можемо рачунати на добре резултате у наредном периоду.“, изјавио је Драган Кобиљски.

Одбојкаши Радничког су тако, после дужег низа година добили квалитетног и искусног тренера, који ће у наступајућем периоду покушати да формира екипу, кадру да се умеша у борбу за неки трофеј.

„Када је Кобиљски дошао у клуб крајем јануара, првобитни договор био је да се сарадња продужи уколико све буде ишло како би требало.

Пошто је екипа позитивно реаговала и у потпуности прихватила његов начин рада, није било дилеме када је у питању продужетак сарадње.

Проблем је представљао само његов ангажман у репрезентацији Ирана, која је изборила пласман на Олимпијске игре.

Мећутим, како су Игре званично одложене, више није било препрека за прдоужетак сарадње“, изјавио је Душан Вуловић, спортски директор СПД Раднички.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *