Комплетирана листа извођача Арсеналове Explosive DJ бине

Крагујевац се спрема за још једно феноменално издање АРСЕНАЛ ФЕСТ-а, а све у знаку добре музике и светлости, као и прве сијалице која је пре 140 година засијала у простору данашње Чаурнице, месту где се годинама уназад и налази Explosive DJ бина на Арсенал фесту.

Овогодишњи line up се састоји од великог броја најтраженијих Дјева земље и региона које не треба додатно представљати јер само њихова имена су синомим за врхунски провод : Петар Дундов, Кристијан Молнар, Лутон, Nexie, Wise D&Kobe, Nemax, Тијанмара, Тијана Кабић, Mancha&Mark Panic заједно са домаћим резидентима Explosive bine: Petrovitz YU, Marco White, Goranche, Sale Jankovic, Hunckie .

Line up-u додајемо и два страна имена која ће наступати на Explosive DJ бини, а то су чувени Немачки ДЈ и продуцент IAN POOLEY као и Италијански ДЈ и продуцент MUSUMECI.

IAN POOLEY – LOW KEY, HIGH QUALITY. То су речи које га најбоље сумирају.
Он је део underground-a скоро од тренутка када је house музика стигла у Европу а и сам Pooley каже да не може да се сети времена без музике јер је у основи и одрастао као ДЈ и продуцент.
Од његових најранијих дана у Мајнцу, то су били звуци Чикага и Детроита који су му скретали пажњу.

Његови албуми Meridian i Since Then постали су watermark за house музику, а он је један од ретких уметника који ремиксује Daft Punk (‘Burnin’ iz 1997.) Издавао је за лејблове од Innervisions do Rekids, али углавном сада издаје на сопственом лејблу Pooledmusic. Као веома цењени ДЈ, Pooley је вртео на веееома дугој листи мајор клубова и фестивала почевши од Панорама бара у Берлину до Гластонбери фестивала , па преко вишеструких турнеја по Северној и Јужној Америци, Азији, Канади и Аустралији….

MUSUMECI – Сицилијански ДЈ И продуцент који се музиком бави још од краја 80-их, а албум „The Gemini Project“, који је објавио за своју издавачку кућу „Engrave Ltd“ га је пробио на интернационалну електронску сцену.

У току 2015. године је био је два пута на првом месту на Beatport Electronic Music Chart-u са ремиксом класика Патрика Шардронеа ‘All I Got’ na Connaisseur Recordings, као и са Musumeci & Lehar remiksom Ost & Kjex himne ‘Easy’ издату за Diynamic Music.

Године 2016. дебитовао је са својим пратећим пројектом Human Machine, испоручивши два епа („146 за Connaisseur Recordings и „The Mule“ за Exit Strategy лабел) као и песму „Africa“ за Diynamic Music

Све те нумере су међу 100 најслушанијих нумера године према Resident Advisor-u.

Константно тражен као продуцент и ремиксер, његова музика се појављује на етикетама као што су Bedrock, Diynamic Music, Get Phisical, Innervisions, Kompakt, Moblack, Permanent Vacation, Rebirth, Toi Tonics & Vatergate. Musumeci је власник Engrave Ltd, Multinotes Recordings & Buttress Records.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *