Комунална полиција затворила дечја игралишта

У оквиру спровођења мера на заштити становништва од ширења епидемије КОВИД–19, у Крагујевцу је донета одлука о забрани употребе играчака, клупа и другог мобилијара постављених на јавним површинама.

Комунална полиција ће, у наредном периоду, контролисати и поштовање радног времена угоститељских објеката.

По уредби Владе Републике Србије и одлуци градоначелника Крагујевца Радомира Николића забрањена је употреба игралишта која се налазе на јавним површинама у која спадају шеталишта, јавни паркови, школска и дечја игралишта.

Комунална полиција у Крагујевцу радиће и на контроли поштовања радног времена угоститељских објеката који ће у наредном периоду бити отворени од 8 до 19 часова.

Након непоштовања забране окупљања, крагујевачка Комунална полиција је, обележивши тракама, и физички затворила сва дечја игралишта на територији Града.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *