Кориговане цене одржавања и закупа гробног места на гробљима у Крагујевцу

Сектор гробља Јавног комуналног предузећа Шумадија је од 1. фебруара кориговао цене закупа и одржавања гробног места на свим гробљима у Крагујевцу.

Корисницима услуга омогућена је и куповина гробног места за живота, као и плаћање на рате или на период од 10 година.

Кориговане цене одржавања и закупа гробног места на гробљима у Крагујевцу крећу се од 506 динара за закуп једног гробног места и 930 динара за одржавање на годишњем нивоу.

Корисницима је омогућено плаћање закупа на рате или у целости за период од 10 година, док се уплате одржавања гробног места могу вршити месечно или годишње.

Од прошле године омогућена је и куповина гробног места за живота.

Гробље Бозман је највеће гробље по површини у Крагујевцу о чијем одржавању  брине око 60-ак радника запослених у Сектору гробља Јавног комуналног предузећа Шумадија Крагујевац.

Поред гробља Бозман послови сахрањивања, превоза покојника, одржавања уређења гробних места и гробница, израда споменика и партерне галантерије врше се на још пет локација у граду и приграду.

Извештава новинар РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

2 thoughts on “Кориговане цене одржавања и закупа гробног места на гробљима у Крагујевцу”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *