Корисници паркиралишта могу поново извршити уплату у пословници ЈКП ”Шумадија Крагујевац”

Јавно комунално предузеће ”Шумадија Крагујевац”од краја априла наплаћује услугу паркирања на општим и посебним паркиралиштима.

Корисници паркиралишта у Крагујевцу могу поново у Тржно-пословном центру Раднички уплатити станарску и претплатничку карту или уложити рекламацију.

Након укидања ванредног стања, Јавно комунално предузеће ”Шумадија Крагујевац” омогућило је корисницима услуге паркиралишта да могу поново уплатити станарске и претплатничке карте, као и уложити рекламацију.

Пословница овог комуналног предузећа чији је оснивач град налази се у Тржно-пословном центру ”Раднички”.

Грађани који намеравају да купе карту морају да носе личну заштитну опрему – маску и рукавице, а запослени који раде на шалтеру са странкама раздвојени су посебном преградом.

Са наплатом паркирања Јавно комунално предузеће ”Шумадија Крагујевац” почело је 27. априла, а контрола наплате обављаће се и на општим и на посебним паркиралиштима.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *