Крагујевац Плаза – место за летњу шопинг авантуру

Време је летњих одмора и незаборавних летњих момената. Без обзира на то да ли ћете отпутовати на неку плажу или се одлучити за обилазак занимљивих места, Крагујевац Плаза шопинг центар је право место да се припремите за вреле јулске дане.

Наша препорука је да обавезно посетите наш “Summer sale” кутак, где вас у периоду од 22. јула до 15. августа очекује занимљива поставка, идеална за селфије. У сарадњи са Селфи музејом, у нашем центру ћемо поставити необичан експонат у виду истопљеног сладоледа, уз који ће посетиоци моћи да се сликају. Наравно, ово није све, спремили смо и занимљиве поклоне. Током овог периода организоваћемо и онлине конкурс, те позивамо све посетиоце да се фотографишу код сладоледа, да фотографије поставе на своје инста профиле и тагују Плазу и Селфи музеј. Ауторе најкреативних, које бирамо на недељном нивоу, наградићемо вредним поклонима. На самом крају, обрадоваћемо једног аутора и главном наградом – шопинг картицом у вредности од 30.000 РСД.

Зато будите са нама и овог лета, јер поред сјајних акција, у нашем центру вас чека и сјајан избор нових модела, аксесоара и обуће. Праву шопинг авантуру немогуће је замислити без сјајних попуста, баш попут оних које су овог лета припремили популарни брендови. Посетиоце у Крагујевац Плаза шопинг центру чекају бројна изненађења, међу којима су и вредне поклон картице за куповину у центру.

То нису једини разлози зашто је врело лето најбоље провести у пријатно расхлађеном Плаза центру! После квалитетне куповине, не пропустите предах у неком од ресторана и кафића. Такође, то је прилика и да се опустите уз најновија филмска остварења у „Cineplexx“ Крагујевац Плаза биоскопу. Најмлађи могу да се забаве у играоницама и 5Д биоскопу, док породично уживате у сигурној атмосфери Плаза центра коју званично
потврђује сертификат о безбедности.

Више информација о летњим дешавањима, поклонима и актуелним попустима у Плаза центру, потражите на сајту или Facebook и Instagram профилима центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *