Крагујевац за Гаврила и Душана

Хуманитарни базар на коме ће се прикупљати новац за лечење крагујевачких малишана Гаврила Ђурђевића и Душана Остојића планиран је за овај викенд у Великом парку.

Пријатељи и организатори базара кажу да је сада на одраслима и њиховим другарима да помогну суграђанима помогну да се излече.

Хуманитарни базари ће се одржати у Великом парку 10, 11. и 18. априла, како би се уз дружење и симболичну куповину, помогло Гаврилу Ђурђевићу и Душану Остојићу.

Иницијатори хуманитарних базара кажу да су решили да помогну малим Крагујевчанима, па је викенд пред нама прилика да да будемо хумани и помогнемо у прикупљању новца за њихово излечење.

Велики број заинтересованих излагача моћи ће да у своју понуду уврсти широку палету својих производа.

Наши суграђани имаће  прилику да пазаре одећу и разне ђаконије. Ученици Основне школе ”Сретен Младеновић” из Лужница понудиће своје ручне радове.

Породице Гаврила Ђурђевића и Душана Остојића нису у могућности да финансирају лечење своје деце, па се обраћају свим хуманим људима да помогну.

Гаврилу можете помоћи слањем СМС-а са садржајем 973 на 3030, док слањем броја 987, на 3030 помажете Душану Остојићу.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *