Култура: Одевни предмети од пресованих лименки одјекнули су у Крагујевцу

У Галерији „ Ђура Јакшић“ отворена је изложба „ Контрасти“ Милице Маринковић.

Инсталације од природних материјала и одевни предмети од пресованих лименки одјекнули су у Београду, а сада и Крагујевцу.

У галерији Дома омладине отворена је изложба „ Фотографије из угла особа са аутизмом“.

Другу годину за редом, после организованих путовања, Удружење изложбом дели утиске, а реализација програма представља сублимацију културних, социјалних, креативних и инклузивних садржаја.

У Универзитетској галерији одржан је концерт „ Вече камерне музике  за виолу и клавир“. Шубертовим и Брамсовим сонатама представили су се Јелена и Никола Стојковић. Брачни пар је музичко образовање стекао на Филолошко уметничком факултету у Крагујевцу.

У препуној галерији Народне библиотеке „ Вук Караџић“ одржана је промоција књиге Слободана Ћировића „ Разговори код инспектора и приче о ђаволу“ која је публикована на овогодишњем конкурсу Установе културе „ Кораци“.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.