Летње припреме у Крагујевац Плаза центру

Мај месец резервисан је за сјајне летње модне комбинације које ће вам бити обавезан сапутник овог лета.

Сви посетиоци моћи ће да искористе и посебне бенефите током Породичног шопинг викенда у Крагујевац Плаза центру 15. и 16. маја, а ту су и поклони зненађења и онлине модно такмичење које ће бити организовано током ова два дана.

Крај маја доноси и специјална изненађења за све матуранте, јер ће Крагујевац Плаза центар у сарадњи са АИСЕЦ Србија организовати квизове знања током којих ће матуранти моћи да освоје картице за шопинг.

Ни најмлађи неће остати равнодушни, јер их од 30.5. до 6.6. очекује Дечија недеља у овом центру, током које ће, кроз различите активности, моћи добро да се забаве са својим вршњацима.

Уколико већ нисте, обавезно свратите до Првог Плазиног пролећног маркета у атријуму центра и упознајте се са широком лепезом производа локалних произвођача у безбедној атмосфери центра коју потврђује сертификат Цовид 19 „Compliant“ (у складу са Цовид 19), додељен од стране „Safe Shopping Centers“.

Такође, Шопинг центар Крагујевац Плаза од ове године има занимљив и веома информативан „newsletter“, а све који се пријаве на www.kragujevacplaza.rs очекује прилика за сјајна поклон изненађења.

Више информација о дешавањима, поклонима и актуелним попустима у Плаза центру, потражите на sajtu ili Facebook i Instagram профилима центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *