Ловачки савез Централне Србије обележио деценију постојања

Ловачки савез Централне Србије обележио је 10 година постојања.

На пригодној свечаности сумирани су досадашњи резултати и уручене захвалнице свима који су допринели раду и развоју овог удружења у протеклом периоду.

Ловачки савез централне Србије основан је 2011. године ради лакшег спровођења активности у ловству на овом подручју.

Данас окупља 37 ловачких удружења и око 18.000 чланова.

Рад и активности савеза представљени су у монографији и филму аутора Свете Маџаревића који је приказан на свечаности којом је обележена деценија постојања.

Обележавању 10 година постојања Ловачког савеза Централне Србије присуствовали су представници ресорног министарства, града Крагујевца, других ловачких удружења из Србије, бројних институција и организација.

На свечаности су уручене повеље и захвалнице свим организацијама и појединцима који су допринели бољем раду и развоју Ловачког савеза Централне Србије, a јубиларна повеља је уручена и нашој медијској кући.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *