“Мајстори кухиње” на РТК

На програму телевизије Крагујевац у оквиру емисије “Мозаик” почиње серијал посвећен припремењу хране где ће се, на иницијативу наше медијске куће, представљати ученици Трговинско угоститељске школе “Тоза Драговић”, уз стручну помоћ чланова Асоцијације Хорека Крагујевац.

Млади кулинари Трговинско-угоститељске школе “Тоза Драговић”, у сарадњи са мајсторима кухиње из Хорека Асоцијације Крагујевац добитници су многобројних награда на такмичењима широм земље и иностранства.

Серијал емисија под називом “Мајстори кухиње” је прилика да ученици покажу знање стечено током школовања али и да гледаоци од најбољих кувара Хореке сазнају како направити нека од најукуснијих јела.

Значај промоције крагујевачких кулинара препознале су и неке од успешних компанија, попут “Металца” и “Трнаве промет”, које су подржале реализацију ове идеје.

Након емитовања серијала “Мајстори кухиње”, квалитетно “Металац” посуђе остаће у школи, како би ученици имали боље услове за рад.

Серијал “Мајстори кухиње” се емитује премијерно суботом у 14:30, репризно недељом у 17:30 и четвртком у 13:30, као и сваког четвртка у оквиру емисије Мозаик, која је на нашем програму радним данима, од 17 до 18 часова.

“Припрема” и уређује новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *