Мали ватерполисти стигли у камп из свих крајева света

Шесту годину за редом организује се Интернационални камп водених спортова Академије талената који води прослављени ватерполиста Никола Рађен са тимом педагога, тренера као и олимпијских шампиона.

Десетодневни спортски програм одвија се на затвореном базену, али и у Хотелу Крагујевац где се организована предавања и смештај.

Мали ватерполисти стигли су у камп из свих крајева света, а многи од њих се поново врате наредног лета.

Полазници Академије талената поново су у Крагујевцу.

Нову групу полазника који десет дана имају организован спортски програм пружају одлични услови у затвореном базену где тренирају два пута дневно.

У програму је и суви тренинг, низ предавања, планирано време за одмор и дружење.

Стигли су из целе Србије, Немачке, Аустрије, Израела.  

Полазници кампа већ шест година имају јединствену прилику да упознају наше златне олимпијске шампионе, друже се и тренирају са њима као и са најистакнутијим тренерима, педагозима, предавачима.

Академија талената пружа могућност да се проживи дневни ритам професионалних спортиста, олимијаца.

Развија се тимски дух, и учи како да се достигну циљеви.

Методолошки, систематски приступ у раду са децом пружа тим не само спортских ментора, већ и искусних психолога такође некадашњих ватерполиста.

Интернационални камп водених спортова Академије талкената омогућава полазницима да тестирају вештине и способности на различитим нивоима такмичења.

Ову групу полазника, али и све раније повезује љубав према ватерполу и амбиција да једног дана буду део олимпијског тима.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *