Милион долара за иновативна предузећа

У Бизнис иновационом центру организован је Инфо дан за све заинтересоване за први годишњи конкурс за доделу бесповратних средстава у оквиру програма StarTech.

Конкурс пружа подршку иновацијама и дигиталној трансформацији привреде Србије.

Бесповратну помоћ иновативним фирмама обезбеђује компанија Филип Морис, а пројекат спроводи НАЛЕД у сарадњи са Владом Србије.

У оквиру првог позива, старт-ап тимови, предузетници, микро, мала и средња предузећа моћи ће до 4. јуна да конкуришу за грантове у износу од 15 до 100 хиљада долара.

Та средства ће моћи да уложе у развој иновативних производа и услуга, освајањем нових тржишта и отварањем  нових радних места.

Предузетници и привредници у Крагујевцу могли су да се информишу о програму, условима и неопходној документацији за учешће.

Малим бизнисима на располагању ће бити бесповратна средства у укупној вредности од милион долара.

Уз новац ће добити и до хиљаду сати експертске подршке из области пословног планирања, маркетинга и дизајна, правних услуга, али и савете у области интелектуалне својине и сертификације.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *