”За Душаново боље сутра” у Книћу

Хуманитарни базар ”За Душаново боље сутра” одржан је у Книћу.

У акцију прикупљања новца за лечење Душана Остојића, родом из села Врбета, укључили су се бројни грађани, привредници и удружења из ове шумадијске општине.

До сада је прикупљено тек 8 одсто од потребних средстава, па организатори позивају све људе добре воље да помогну, као би се што пре прикупио новац за његово лечење.

Удружење „Хумани Гружани“ организовало је испред Дома културе у Книћу хуманитарни базар за Душана Остојића.

Кампањи прикупљања новца за лечење Душана Остојића, родом из села Врбета, који болује од тешке неуролошке болести, прикључили су се бројни грађани, привредници, удружења.

Своје производе за базар су поклонили: ђачка задруга Книћко, Секција жена Гружа, конфекција Бриџис из Бара, Пољофлора, Лилин Тим, Расадник цвећа Радојевић, Центар за културу и библиотека из Кнића и многи други.

„Хумани Гружани“ ће 17. априла организовати базар за Душана у крагујевачкој Пешачкој зони, а ако временски услови дозволе планирају и заједнички базар за Душана и Гаврила 18. априла, од 10 до 18 часова на истом месту.

Хуманитарне акције које су у претходном периоду организоване широм Србије, у циљу прикупљања новца неопходног за Душаново лечење су недовољне, јер је сакупљено свега 8 одсто од потребних средстава.

Зато организаори позивају све људе добре воље да помогну, као би се што пре прикупио новац за његово лечење.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *