Млади из Литваније, Турске и Шпаније на кампу у Аџиним Ливадама

За младе из Литваније, Турске и Шпаније, који у оквиру Еразмус пројекта на кампу у Аџиним Ливадама стичу нова знања и вештине, организован је пријем у Градској управи.

Међународни програм у Крагујевцу реализује удружење грађана Еко фан камп, а финансира га Европска унија.

Удружење Еко фан камп је, у оквиру Еразмус пројекта, организовало за младе из Литваније, Турске и Шпаније камп, на коме ће моћи да науче како да организују кампање, или напишу предлог пројекат.

Циљ програма је да, кроз целоживотно учење, подржи образовни, професионални и лични развој појединаца у области образовања.

Полазници кампа, истовремено, могу да се упознају и са европским вредностима, остваре прекогранична познанства са вршњацима и унапреде знање енглеског језика.

Гости Крагујевца су се, током боравка у срцу Шумадије, упознали са локланом историјом и традицијом, а посетили су и значајне културно-историјске споменике у граду, језера и околна села.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.