Све више купача на крагујевачким базенима

Спас од високих температура многи ће наредних дана потражити на градским базенима, а како купање на Шумаричком језеру није препоручљиво, очекује се велики број посетилаца овог крагујевачког купалишта које ове сезоне изледа знатно боље у односу на претходне.

Отворени базени Спортског привредног друштва Раднички, ових тропских дана, све су посећенији. Спас од летње жеге на популарном крагујевачком купалишту проналази више стотина грађана дневно, свих узраста.

О безбедности и здрављу купача у сваком тренутку брину спасиоци и лекарски тим, док исправност воде редовно контролише Институт за јавно здравље Крагујевац.

Поред високих температура, разлог масовније посете је и квалитет који крагујевачки базени од ове сезоне нуде својим посетиоцима.

Грађани базене могу да користе сваког дана од 10.30 до 18.30 часова. Улазница је 300 динара, односно 150 од 16 сати.

Две лежаљке се могу изнајмити за 150 динара, исто толико се плаћа и сунцобран, док је двевна цена балдахина 600 динара.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.