„Музички времеплов“ у парку ректората Универзитета у Крагујевцу

У парку Ректората Универзитета у Крагујевцу, одржан је концерт под називом „Музички времеплов“.

Наступом професора Драгана Димића и Бојане Булатовић званично је затворена овогодишња концертна сезона на Универзитетској летњој сцени.

Концертом “Музички времеплов“ на коме су наступили редовна професорка Филолошко уметничког факултета Драгана Димић и контра тенор Бојан Булатовић, професор соло певања, званично је завршена овогодишња концертна сезона на Универзитетској летњој сцени.

Назив концерта “Музички времеплов“ конципиран је тако да репортоар обухвати период барока, романтизма, модерне класичне музике, као и музике која се изводи на бродвејским сценама у Њујорку.

Бојан Булатовић је завршио основну и средњу музичку школу “Коста Манојловић“ у Земуну, Одсек за клавир, а Филолошко-уметнички факултет у Крагујевцу уписује на Одсеку за соло певање.

Наступао је и на великим сценама у Европи.

Професорка Драгана Димић је ниже и средње музичко образовање завршила  у Музичкој школи „Др Милоје Милојевић“ у Крагујевцу.

Са 15 година уписује Факултет музичке уметности у Скопљу као најмлађи студент до тада, а свој педагошки рад започиње у музичкој школи “Др Милоје Милојевић“ у Крагујевцу.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “„Музички времеплов“ у парку ректората Универзитета у Крагујевцу”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *