МЗ Аеродром обележила своју славу

Месна заједница Аеродром обележила је своју славу Младог Светог Николу.

У једном од највећих крагујевачких насеља очекују да ће у наредном периоду, уз помоћ локалне самоуправе и донатора, наставити да раде на решавању инфраструктурних проблема и даљем развоју овог дела града.

Месна заједница Аеродром, резањем славског колача у присуству грађана и гостију, обележила је своју славу Младог Светог Николу.

У насељу, у којем живи око 16.000 становника, доста тога је урађено на побољшању инфраструктуре. Међутим, због убрзаног развоја, стално се јавља потреба за новим садржајима.

Представници Месне заједнице Аеродром захваљују свима који дају допринос да услови за живот грађана у овом делу града буду бољи.

Свечаност у просторијама Месне заједнице Аеродром увеличали су својим наступом хармоникаши Ненад Милановић Пеги и Зоран Исаиловић и Певачко друштво „Лепеница“.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *