На Медицинском посао за још седам младих истраживача

На Факултету медицинских наука у Крагујевцу уговоре о раду потписало је седморо младих истраживача који ће радити на научним пројектима.

Они су посао добили на основу конкурса Министарства просвете, науке и технолошког развоја који је био намењен најбољим младим научницима у Србији.

На овај начин запослено је укупно 16 младих истраживача са крагујевачког факултета.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја прошле године расписало је конкурс за хиљаду младих научника који су редовни студенти са просечном оценом са основних студија изнад 9, држављани Републике Србије и млађи од 30 година.

На основу конкурса, уговоре о раду са деканом Факултета медицинских наука Владимиром Јаковљевићем потписало је седморо младих истраживача.

Од седморо нових истраживача Факултета медицинских наука, петоро ће бити ангажовано на пројектима овог факултета, док ће двоје радити на пројектима Природно-математичког факултета у Крагујевцу односно Медицинског факултета у Београду.

Недавно је потписано 9 уговора о раду тако да је, на основу конкурса министарства, посао добило укупно 16 младих истраживача са Факултета медицинских наука у Крагујевцу.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.