На такмичењу у спортском риболову за параплегичаре и квадриплегичаре учествовало 30 риболоваца

Традиционално такмичење у спортском риболову за параплегичаре и квадриплегичаре Србије окупило је више од 30 учесника у Крагујевцу.

Манифестација коју организује Удружење параплегичара и квадриплегичара Крагуј организована је на језеру Бубањ пети пут, а према речима организатора, за неку од награда, поред Крагујевчана, такмичили су се и гости из Краљева, Чачка, Новог Пазара, Ужица, Смедерева, Параћина и Опова.

На језеру Бубањ одржана је пето такмичење у спортском риболову за параплегичаре и квадриплегичаре Србије.

Ова традиционална спортска манифестација окупила је у Крагујевцу 30 такмичара, али и 20-ак гостију из Краљева, Чачка, Новог пазара, Ужица, Смедерева, Параћина и Опова.

Поред намере да се опробају у спортском риболову и проведу дан у природи, такмичење је била прилика и за дружење и разговор.

Најбољима су уручени пехари, а манифестацију годинама уназад организује Удружење параплегичара и квадриплегичара Крагуј, у сарадњи са савезом параплегичара и квадриплегичара Шумадије.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *