Награда за крагујевачку ученицу

Ученица трећег разреда Основне школе „Вук Стефановић Караџић“, Анђела Милошевић, освојила је друго место на републичком ликовном конкурсу Орално здравље.

Тим поводом, представници Института за јавно здравље и Завода за денталну медицину уручили су захвалницу и пригодне поклоне награђеној ученици.

На републичком ликовном конкурсу Орално здравље, који је намењен основцима и малишанима у вртићима, учествовала су деца из целе Србије.

Друго место припало је ученици Основне школе „Вук Стефановић Караџић“, Анђели Милошевић, која је својим радом послала и поруку деци.

Ученици одељења III/1 Основне школе „Вук Стефановић Караџић“ често освајају награде на разним конкурсима где показују свој таленат и креативност.

Представници Центра за промоцију здравља крагујевачког Института за јавно здравље и Завода за денталну медицину уручили су захвалницу и пригодне поклоне награђеној ученици и још једном нагласили значај оралне хигијене.

Здравље уста и зуба има велики утицај на опште здравље, самопоуздање и друштвене односе.

Због тога је важно да деца схвате његов значај што је главни циљ конкурса и акција које се организују.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *