Награда за регионалног пословног ледера Љубинку Мијаиловићу

Привредна комора Србије – Регионална привредна комора Шумадијског и Поморавског управног округа награду за регионалног пословног лидера, која се додељује појединцима, ове године доделила је Крагујевчанину Љубинку Мијаиловићу, директору фирме “Униор компонентс” и Давиду Јакшићу из Јагодине.

Привредна комора Србије – Регионална привредна комора Шумадијског и Поморавског управног округа је и ове године наградила привредна друштва и пословне лидере који су се истакли радом, ангажовањем и резултатима у 2020.

Признање за регионалног пословног лидера, које се додељује појединцима припало је и Крагујевчанину Љубинку Мијаиловићу, директору фирме “Униор компонентс”.

Ово предузеће са дугогодишњом традицијом у производњи провлакача и пресерских алата, препознатљиво је по наступу на европском и светском тржишту ауто и авио индустрије.

Има сопствену палету производа који се производе у Крагујевцу, а захваљујући квалитету артикала, своју робу дистрбуирају у чак 27 држава.

Захваљујући стручном знању и искуству запослених, али и менаџмента, ово предузеће које послује у оквиру металског комплекса у прошлој години остварило је приход од 9 милиона евра.

У компанији Униор компонентс подсећају да су од 2005. до 2021. године инвестирали 20 милиона евра у најсавременију опрему. Поштују се рокови и квалитет у пословању, што им је, тврде, донело неколико пута већу продуктивност.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *