Народна странка: Спречили смо недемократску смену градске власти

У Градском одбору Народне странке у Крагујевцу наглашавају да су забележили ових дана значајну политичку победу.

Они тврде да су својим ангажовањем спречили политички недемократску смену градске власти и осујетили покушаје појединих локалних политичких кругова да изазову увођење принудне управе у Крагујевцу, речено је на данашњој конференцији за новинаре Градског одбора Народне странке.

У Градском одбору Народне странке тврде да својим ангажовањем и покушајем да спрече кршење основних демократских права нису заштитили место градоначелнику Радомиру Николићу већ, како је истакао члан Градског одбора Народне странке у Крагујевцу Срђан Стошић, спречили недемократску смену градске власти, без избора и увођења принудне управе.

Коментаришући актуелне догађаје у граду, у овој странци подржавају грађане који продају на Милошевом венцу половну гардеробу а који су претходних дана протестовали.

Градски одбор Народне странке сматра да се тај проблем треба решити у целом граду, па зато према речима председника Извршног одбора Народне странке Бојане Јеремић упућују питање градској власти зашто су људи принуђени да продају такву робу и буду улични продавци?

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *