Наставља се са гасификацијом у Тополи

У Тополи је до сада урађено око 250 километара гасификационе мреже, на коју је прикључено око 300 домаћинстава, а са радовима наставља се и у овој години.

У току су радови на редовном одржавању макадамских путева и асфалтирању локалних путева.

У Тополи је потписан уговор са јавним предузећем Србијагас о изградњи још 82 километра гасификационе мреже.

Вредност радова је око два милиона динара.

До сада је урађено око 250 километара.

Заинтересовани грађани и домаћинства у Тополи који желе да се прикључе на мрежу у току њене изградње могу да се пријаве.

Прихваћен је и захтев мештана Жабара, Овсишта и Гуришеваца за додатним радовима на гасификацији.

Ради се и на редовном одржавању макадамских путева и асфалтирању локалних путева. Једна од најзначајнијих и највећих инвестиција која се реализује у овој шумадијској општини је реконструкција водоводне линије, изворишта Божурња.

Општина Топола једна је од ретких која је, када је у питању заштита животне средине, изједначила село и град. У свим сеоским домаћинствима на територији целе општине постоје канте за одлагање смећа које се одвозе сваке седмице.

Уређују се речна корита, а усвојен је и оперативни план одбране од поплава за воде другог реда.

Извештава новинар РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.