Настављена изградња канализационе мреже у Маршићу

У оквиру пројекта „Чиста Србија“ настављена је изградња фекалне канализације у крагујевачким насељима. Радове, који се тренутно изводе у улици Младена Миловановића у Маршићу, обишли су градоначелник Никола Дашић и његов заменик Ивица Момчиловић.

Градилишта у оквиру пројекта „Чиста Србија“ активна су на територији читавог града, а интезивнији радови се тренутно обављају у Маршићу.

У овом крагујевачком насељу је већ изведена канализација у улици 19. октобра у дужини од 1,4 километра, а машине су сада у улици Младена Миловановића где се ради додатних 700 метара.

Унапређење комуналне инфраструктуре у Крагујевцу подразумева реконструкцију постојеће, али највећи део односи се на градњу потпуно нове канализационе мреже, чиме ће комплетан град и приград бити покривени.

Динамика радова је јако добра, али, да би се наставило тим темпом, потребно је да будући корисници покажу мало разумевања, када је реч о имовинско правним односима.

Поред радова у улици Младена Миловановића у Маршићу, у току су радови у Липљанској улици у Малим Пчелицама.

Истовремено се одвијају радови у улици Миливоја Банковића Сићка у Белошевцу, а убрзо ће кренути и послови у Илићеву и Петровцу.

Извештава новинар РТК Дарко Милошевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *