Настављено асфалтирање улица у Станову

Асфалтирањем улица у Месној заједници Станово настављени су радови на израдњи путне инфраструктуре у овом делу града.

Уградњом око 180 тона асфалтне масе на деоници укупне дужине 272 метра данас су асфалтиране припремљене површине у улицама Стеве Книћанина и Левачког одреда.

У току ове грађевинске сезоне постављања асфалта ради се на већ припремљеним површинама у улица Левачког одреда и улице Стеве Книћанина.

Уградњом око 180 тона асфалтне масе на деоници укупне дужине 272 метра данас су асфалтиране припремљене површине у овим улицама.

Дугогодишњи проблеми ових становника због неасфалтираних улица су решени. Радове у Станову изводе екипе Јавно комуналног предузећа „Шумадија“ Крагујевац.

У плану је и санација тачније асфалтирање и уређење делова тротоара као и реконструкција паркиралишта у улици Драгослава Срејовића.

Јавно комунално предузеће „Шумадија“ Крагујевац је куповином нове механизације омогућило је брже и ефикасније обављање радова на терену.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.