Научни скуп у част професора Слободана Малинића

Научни скуп, који је организован у част некадашњег професора Слободана Малинића, одржан је на Економском факултету у Крагујевцу.

На скупу је своје радове из области рачуноводства предтавило 38 аутора из четири државе.

Професор Слободан Малинић, који је преминуо прошле године, оставио је неизбрисив траг на Економском факултету Универзитета у Крагујевцу радећи на унапређењу рачуновоственог знања сматрајући да су она највреднији ресурс на свим нивоима развоја.

У његову част организован је скуп под називом „Рачуноводствена знања као чинилац економског и друштвеног напретка“.

Нa нaучнoм скупу у Крагујевцу aктуeлнe рeзултaтe свojих тeoриjских и eмпириjских истрaживaњa у oблaсти рaчунoвoдствa, рeвизиje и пoслoвних финaнсиja, прeдстaвило је 38 aутoрa из Бoснe и Хeрцeгoвинe, Црнe Гoрe, Северне Maкeдoниje и Србиje.

На Економском факултету Универзитета у Крагујевцу, који је први пут организовао научни скуп у част професора Слободана Малинића, очекују да ће он постати традиционалан и да ће се одржавати сваке године.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *