„Навијај и победи, фер плеј је у моди“ – полиција и ученици заједно о фер навијању

У оквиру пројекта под називом „Навијај и победи, фер плеј је у моди“,који реализује Полицијска управа Крагујевац, у Првој техничкој школи организована је позоришна представа са темом фер и спортског навијања.

У наредном периоду планирана су едукативна предавања као и организовани одласци на утакмице.

Пројекат „Навијај и победи, фер плеј је у моди“ реализује Полицијска управа Крагујевац са циљем да се ученицима основних и средњих школа са територије града укаже на проблем неспортског навијања, ломљења инвентара у спортским халама и покаже да се само фер и коректним понашањем воли и навија за свој тим.

У оквиру пројекта, за ученике се организују бројна едукативна предавања, позоришне представе као и организовани одласци на спортске манифестације.

Пројекат „Навијај и победи, фер плеј је у моди“ спроводи Полицијска управа у Крагујевцу у сарадњи са партнерима из области безбедности, Школском управом Крагујевац, Канцеларијом за младе и Омладином ЈАЗАС-а.

Реализација пројекта почела је у октобру и трајаће до краја ове године.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *