Невреме нанело велику штету у Ердечу, Петрашиновић обишао угрожене породице

Штету од невремена претрпели су и житељи Ердеча. Велику количину воде ни данас канализација не може да прими.

Све расположиве екипе Јавно комуналног предузећа Шумадија и Водовода су на терену са комплетном механизацијом.

Најугроженије породице у Ердечу обишли су током вечери председник Скупштине града Крагујевца Мирослав Петрашиновић и Маја Ангеловска чланица Градског већа за комуналне послове.

У насељу Ердеч невреме је нанело велику штету. Овако је изгледао најјачи налет невремена који је мештане овог дела града оставио без насипа у споредним улицама.

Из свих шахти у Ердечу и даље избија вода. Вода је улазила у дворишта, гараже, а Живораду Симићу поплављена је цела кућа.

Месна заједница отворила је врата грађанима за пријаву штете.

Председник Скупштине града Крагујевца Мирослав Петрашиновић и чланица Градског већа за комуналне послове обишли су најугроженије породице у Ердечу и разговарали са грађанима најоштећенијих улица у овом насељу.

Надлежне службе издале су градским комуналним предузећима налог за организовање рада на терену непрекидно док се не санирају све најугроженије месне заједнице.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Невреме нанело велику штету у Ердечу, Петрашиновић обишао угрожене породице”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *