Ратинац позван да представља Србију на Екипном првенству Европе

Алекса Ратинац, атлетичар АК ,,Парк“ из Крагујевца, позван је да представља нашу земљу, на предстојећем Екипном првенству Европе, у дисциплини троскок.

Атлетичар Парка је позив селектора заслужио својим резултатима, као једини атлетичар који другу годину заредом скаче преко 15m.

Поникао је у атлетском клубу Парк уз надзор тренера Драгана Младеновића Чалета. Нажалост, због болести Чале је морао да се повуче с тренерске позиције прошле године. Ратинца данас, као и остале успешне атлетичаре Парка, тренира Милан Младеновић који је преузео све тренерске обавезе на себе.

И поред свих успеха, које постижу атлетичари овог клуба, подршка града изостаје. У нади да ће се нешто променити набоље, из клуба поручују да Алекси и репрезентацији Србије желе пуно успеха на такмичењу.

Екипно првенство Европе одржава се од 20. до 22. јуна, у пољском граду Силесија, где ће уз Ратинца такмичити наши најбољи атлетичари, Ангелина Топић, Андриана Вилагош, Милица Гардашевић, Армин Синанчевић, Страхиња Јованчевић, Елзан Бибић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *