Никола Дашић посетио је села Ресник, Добрача месне заједнице Белошевац и Страгари

Први на листи Српске напредне странке “ Александар Вучић- За нашу децу“ Никола Дашић посетио је бираче у насељу Белошевац, Страгари, као и села Добрача и Ресник у коме је после неколико година застоја поново почела да ради сеоска амбуланта.

Мештани села требало би да имају исте услове живота као и грађани који живе у градској средини, истакао је Никола Дашић први на листи,СНС“ Александар Вучић- за нашу децу“ приликом отварања реновиране амбуланте у селу Ресник.

Први на листи СНС „Александар Вучић -за нашу децу“ Никола Дашић је истакао да ће уколико добије поверење грађана на предстојећим изборима, учинити све да унапреди живот становника у руралном подручју.

У Белошевцу су Дашића и кандидате ове изборне листе дочекали грађани који су се интересовали шта ова месна заједница убудуће може да очекује од локалне власти.

У Добрачи је Никола Дашић поручио да ће у сарадњи са одборником из тог места одмах после 21. јуна, уколико освоји СНС одборничку већину решавати проблеме грађана који мештани Добраче утврде као приоритетне.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *