Николић: Могућа изградња термоелектране у Крагујевцу

Председник Националног савета за координацију сарадње са Русијом и Кином Томислав Николић, како преноси Бета, разговарао је у Пекингу са потпредседником компаније ТБЕА Јином Ксианфенгом о могућности изградње термоелектрана на гас у Србији, од којих би прва била у Крагујевцу.

Николић је током Другог форума “Појас и пут” рекао да у Србији постоји могућност за реализацију пројекта изградње термоелектране на гас у Крагујевцу, али и у другим градовима, саопштио је данас Национални савет.

„Србија, као и Кина, жели да учини све да се степен загађености животне средине минимализује. У сваком послу са кинеским компанијама Србија жели да обезбеди обострани интерес, а мислим да је ово један од таквих пројеката“, рекао је Николић.

4 thoughts on “Николић: Могућа изградња термоелектране у Крагујевцу”

  1. g.nikolić mi znamo za to sve samo taj novac je potrebno vračati peking bank.šta ste vi mislili,da če vam peking dat kredit za đabole.g.nikolič svaka investicija i krediti se morajo vračati toko da znate.

  2. to je jaka investicija i treba vračati taj kredit.dragi g.nikolić sve šta vi pričate i obečavate nije to ništa od toga.nije ta svet toko glup.uzimate kredite gradani srbije radijo za 159,00 eur.sve se mora to vračat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *