Нови продајно – сервисни центар Нисана у Крагујевцу

Ником карс, кћерка фирма компаније Ником, која успешно послује већ 28 година и тренутно има 130 запослених, отворила је нови продајно – сервисни центар марке Нисан у Крагујевцу.

Ником карс ће у савремено уређеном продајном салону у складу са највишим стандардима, а који је прилагођен савременом купцу представити најновија возила марке Нисан.

Бројним званицама обратио се директор компаније Ником карс Никола Николић је нагласио да се купцима на новом продајном месту нуди квалитетна услуга током целокупног продајног процеса.

Предности новог Нисан продајног салона су унапређења која доноси нови приступ купцима, а која су праћена свеобухватним променама у дигиталном окружењу.

Поред продајног салона, бригу о поправци возила и продаји резервних делова водиће стручни тим сервисера.

Ником карс отварањем новог центра жели да задржи место водећег дистрибутера у региону, али и да Нисан постане најпожељнија азијска марка аутомобила у Европи.

Извештава новинар РТК Зоран Спасојевић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *