Обновљен спортски терен у насељу Аеродром

У насељу Аеродром реконструисано је игралиште за мале спортове. Вредност радова које је извело предузеће Шумадија д.о.о. износи нешто више од 600 хиљада динара.

Град Крагујевац наставио је са улагањима у спортску инфраструктуру. У насељу Аеродром, у улици Љубе Вучковића реконструисан ј спортски терен на отвореном где ће млади, али и они нешто старији, имати прилику да играју кошарку или се баве неком другом врстом спорта. Радове на реконструкцији спортског терена извело је предузеће Шумадија д.о.о.

Циљ локалне самоуправе је да млади у свакој месној заједници имају простор за бављење спортом.

Насеље Аеродром је једно од највећих у граду по броју становника. Поред игралишта за децу, сада грађани Аеродрома имају прилику да се на месту где је било старо игралиште поново окупљају и организују такмичења у баскету.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *