„Од тебе креће“: За Крагујевчане бесплатне маске од Плазе

Шопинг центар Крагујевац Плаза поделио је брендиране памучне маске за вишекратну употребу, показујући тиме још једном бригу за здравље и безбедност својих закупаца, посетилаца и суграђана.

У оквиру кампање „Од тебе креће – сигурна куповина“, током три дана, од 4. до 6 августа, промотерке центра делиле су бесплатне маске Крагујевчанима на најпрометнијим градским тачкама –на Ђачком тргу код студентског дома „Вита Јањић“, затим у Великом парку у близини Геронтолошког центра, као и на платоу испред шопинг центра.

Хуманост једног друштва огледа се у односу према његовим најрањивијим припадницима, па су маске поклоњене и запосленима и корисницама Сигурне куће „Кнегиња Љубица“. Такође, маске са логотипом центра су дониране и запосленима у Геронтолошком центру Крагујевац, који брину о најстаријим суграђанима посебно угроженим пандемијом корона вируса.

Шопинг центар Крагујевац Плаза није заборавио ни онлине заједницу и брендиране маске ће добити најактивнији на друштвеним мрежама током августа.

Само личном и заједничком одговорношћу према здрављу целе заједнице наше друштво се може што пре вратити нормалном животу, а Шопинг центар Крагујевац Плаза и овом акцијом показује да наставља да поставља стандарде у Србији и региону.

„То су препознали и светски стручњаци за процену сигурности шопинг центара. Недавно смо добили сертификат о усаглашености са КОВИД-19 сигурносним мерама Центра за безбедну куповину (ССЦ) из Шведске и тако се нашли међу одабраним центрима који испуњавају међународне здравствене стандарде у безбедности посетиоца“,изјавио је менаџер Шопинг центра Крагујевац Плаза Немања Савчић.

Ова акција је још једна потврда да центар, у сарадњи са крагујевачким Институтом за јавно здравље и Регионалном привредном комором Крагујевац, све време спроводи мере превенције – прописане хигијенскеи дезинфекционе мере,поштовање физичке удаљености од најмање два метра и ношење заштитних маски, како запослених тако и посетилаца.

Шопинг центар Крагујевац Плаза отворен је за посетиоце сваког дана од 10 до 22 часа, док угоститељски локали, према одлуци градске управе, за сада раде до 20 часова. За детаље о актуелним дешавањима посетите wеб-сајт www.kragujevacplaza.rs или Facebook и Instagram профиле центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *