Одборничка група „Чувајмо Крагујевац“ подржала усвајање завршног рачуна

Одборничка група „Чувајмо Крагујевац“ на данашњој седници градског парламента гласала је за усвајање одлуке о завршном рачуну буџета града за 2017. годину.

Представници ове одборничке групе сматрају да је прошлогодишњи буџет последица сличних докумената и одлука из претходног периода и да је актуелна градска власт веома добро одрадила свој посао.

Одборничка група „Чувајмо Крагујевац“ подржава активности актуелне градске власти усмерене на успостављање финансијске стабилности.

Њени представници сматрају да градоначелник Радомир Николић и његови сарадници добро раде свој посао, што, како наводе, показује и завршни рачун буџета града за 2017. годину.

Из Одборничке групе „Чувајмо Крагујевац“ за крај јуна најављују почетак акције „Библиотека на отвореном“, која се реализује у Новом Саду и Београду, али и у европским метрополама.

Идеја је да се отварањем малих библиотека на отвореном, грађани подстакну на читање и размену књига, а прва локација на којој ће то моћи да учине биће шеталиште код Старе цркве на десној обали Лепенице.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *