Округли сто о перспективама развоја привреде Шумадије и Поморавља

Пословање привреде Шумадијског и Поморавског управног округа у 2022. години, била је тема округлог стола у организацији овдашње Регионалне привредне коморе и Економског факултета Универзитета у Крагујевцу.

На скупу су разматране и перспективе даљег развоја привреде Шумадије и Поморавља.

Одржавање округлих столова уз учешће представника привреде и академске заједнице превиђено је недавно потписаним Споразумом о сарадњи Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Шумадијског и Поморавског управног округа и Економског факултета Универзитета у Крагујевцу.

Ово је, према оцени организатора, прилика за сагледавање резултата пословања привреде и разматрање могућности за њихово побољшање.

Значај повезивања науке и привреде и овог пута долази до изражаја.

У наредном периоду у плану је организовање још једног округлог стола, а потом и укључивање експертског тима Економског факултета у процес израде Стратегије развоја града Крагујевца.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *