Организована дежурства за божићне празнике

Законом о државним празницима, субота, 7. јануар, Божић, је нерадни дан.

Већина јавних предузећа, установа, институција и организација неће радити тог дана, или су организована дежурства.

Ковид амбуланта ће за викенд радити од 8 до 18 часова. Здравствена станица број 4 и служба за здравствену заштиту школске деце у суботу и недељу радиће од 8 до 18 часова. Исто радно време важиће и службе за здравствену заштиту школске и предшколске деце и кућног лечења. Поливалента патронажна служба дежураће у суботу од 8 до 18 часова, док недељом не ради.
Апотека Бубањ ради 24 сата дневно, а апотека 1. мај дежурна је 7. јануара од 10 до 20 часова.

За време божићних празника и ЈКП Шумадија Kрагујевац организовало је дежурства. Пијаце неће радити 7. јануара, неће се вршити ни наплата паркирања на отвореним и затвореним паркиралиштима, а затворена гаража у улици Кнеза Милоша ради непрекидно 24 часа. Паук служба ради у складу са потребама саобраћајне полиције и комуналне инспекције. Пословнице за продају паркинг и станарских карата на пијаци Аеродром и у ТПЦ Раднички у суботу, 7. јануара неће радити.

На Божић неће бити јавног градског превоза.

Сектор чистоће ради по устаљеном плану и програму за дане празника, осим Службе зоохигујене где је организовано пасивно дежурство и Службе димничара која током нерадних дана неће радити.

Сектор гробља 7. јануара неће обављати сахрањивање на градским гробљима као ни издавање покојника, док ће запослени на преузимању покојника и портири радити по устаљеном распореду.

На Божић неће радити ни поште у Крагујевцу.

У суботу, 7. јануара Народна библиотека Вук Караџић, као и затворени базен неће радити. Затворени ће бити и Тржно-пословни центар Раднички и Шопинг центар Биг фешн Крагујевац.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *