Организовано хуманитарно „Вече за Душана“

Новац за лечење 22-огодишњег Душана Остојића, који пати од тешког неуролошког поремећаја, још увек се прикупља.

Како би се Душаново здравствено стање што пре побољшало, пријатељи породице Остојић су у „Библиотеци код Милутина“ орагнизовали „Вече за Душана“.

Присутни су могли да донирају новац, а ову хуманитарну акцију подржали су и представници Градске управе, помоћници градоначелника и чланови Градског већа.

Хуманитарне акције за прикупљање новца неопходног за лечење наших суграђана постале су део наше свакодневице.

Последња у низу, за Душана Остојића, организована је у „Библиотеци код Милутина“.

Душан болује од тешког неуролошког поремећаја, а да би се зауставила прогресија болести потребна је трансплантација матичним ћелијама која се ради у иностранству.

Oву хуманитарну акцију подржали су и представници Градске управе, помоћници градоначелника и чланови Градског већа.

Душану су средства потребна и за специјалистичке прегледе, рехабилитацију, физикалне третмане, бањско лечење, ортопедска помагала, друге лекове као и за путне трошкове и смештај. Породица није у могућности да то сама финансира и рачуна на хуманост суграђана и читаве Србије.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.