Основана нова еколошка задруга у Гривцу

Новооснована еколошка задруга у селу Гривац окупља пољопривреднике из тог краја који производе здраву храну.

Чланови ове задруге су уз помоћ стручног тима радили на изради својих  бизнис планова.  Новооснована еколошка задруга у Гривцу бавиће се различитим гранама пољопривреде, а прва је овог типа, која је заживела на овом подручју.

Окупљени пољопривредници из Гривца имали су данас задатак да уз помоћ стручног тима направе свој бизнис план.

Власник еколошке задруге у Гривцу Слободан Бетулић каже да очекује да крене организована производња у овом крају, али и већи број задругара.

Очекује се да ће се овој еколошкој задрузи прикључити и мештани околних села јер је оформљена да се пољопривредници овог краја економски оснаже. Најсигурнији пут за то је, тврде, управо преко задруге.

У новој еколошкој задрузи у Гривцу кажу да ће се бавити производњом органске хране и производима које свако сеоско домаћинство у том крају већ производи.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *