Оштећен Фудбалски терен у Корићанима несавесним понашањем појединаца

Фудбалски терен у Корићанима, оштећен је несавесним понашањем појединаца.

У вечерњим сатима, за сада непознати починиоци запалили су део жичане ограде, изгорела је мања површина травњака, ишчупана су црева за наводњавање, уништена је мрежа на једном од голова.

Случај је пријављен Полицијској управи у Крагујевцу.  

Фудбалском терену у насељу Корићани, који користи фудбалски клуб, али и предшколска и вртићка група малишана за разоноду и боравак у природи, нанета је мања материјална штета када су непознати починиоци у вечерњим сатима покушали да запале ограду која окружује терен, услед чега је изгорео део травнате површине, а уништена су и црева за наводњавање терена.

Да ватра захвати већу површину, спречили су мештани Корићана који живе поред фудбалског терена.

Цео случај пријављен је Полицијској управи у Крагујевцу, а надлежни из управе Фудбалског клуба Корићани надају се најбољем решењу, како до оваквих догађаја више не би долазило.

Фудбалски терен у Корићанима увек је био место окупљана мештана у вечерњим сатима, али проблем несавесног понашања појединаца постаје све учесталији.

Мештани овог насеља апелују на надлежне институције да у догледно време пронађу најбољи начин како би се слични проблеми убудуће спречили.

Извештава новинар РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *