Отворен “Авантура парк“ на Шумаричком језеру

Градска туристичка организација Крагујевац, завршила је пројекат „Друга фаза изградње Авантура парка”, за који су Министарство трговине, туризма и телекомуникација у сарадњи са Скупштином града Крагујевца определили 8,4 милиона динара.

Овим пројектом су обогаћени постојећи садржаји „Авантура парка” и створени су услови за квалитетније бављење спортско-рекреативним и забавним активностима на Шумаричком језеру.

Нове препреке, дечији полигон и макета диносауруса само су неке од новина постављене током изградње друге фазе „Авантуре парк”.

Љубитељи адренилинских дисциплина имају могућност овог лета да се опробају на шест нових задатака који су захтеванији од постојећих.

Најмлађи Крагујевчани, прилагодили су се авантуристичком терену у забавном парку који обећава уживање током врелих летњих дана.

Вишегодишњи покушаји да се већ постојећи садржаји на шумаричком језеру обогате новим, најзад су реализовани, уз подршку локалне самоуправе и ресорног министарства.

Спортско привредно друштво Раднички учесник је пројекта.

Посебна пажња посвећена је безбедности.

Сви који крену у ову авантуру осигурани су професионалном опремом, попут алпинистичке.

Атестирана је и прилагођена овој врсти забаве.

Поред младих крагујевчана који имају на шумаричком језеру сада осмишљен простор, очекује се да ће спас од врућина у „Авантури парк” потражити многобројни љубитељи адреналинских дисциплина из осталих градова Србије.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *