Отворен реновирани атлетски тунел у Крагујевцу

У Крагујевцу је отворен реновирани Атлетски центар који пружа добре услове за припрему крагујевачких атлетичара током зимског периода.

Средства у износу од око три милиона динара обезбедили су град Крагујевац и Српски атлетски савез.

Представници локалне самоуправе најавили су изградњу атлетског стадиона за шта је из градског буџета издвојено 50 милиона динара.

После неколико месеци завршено је реновирање атлетског тунела који се налази испод трибина градских базена.

Атлетичари сада на располагању имају савремену теретану, стазу и јаму са песком за скокове у даљ, а обављени су и остали неопходни радови на проширивању и сређивању простора.

Средства у износу од око три милиона динара обезбедили су град Крагујевац и Српски атлетски савез.

Атлетски центар са нестрпљењем су испробали млади атлчетичари.

Крагујевац ће имати представника на предстојећем Светском првенству у дворани, највећем атлетском такмичењу до сада у Србији.

Са жељом да из срца Шумадије долазе нови шампиони, Српски атлетски савез донирао је теретану, а Атлетски центар добиће ускоро и тартан стазу.

У склопу Атлетског центра направљена је и сала за борилачке спортове, па ће осим атлетичара овај простор користити и крагујевачки рвачи и џудисти.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.