ССП формирао регистар за претње и уцене

Странка слободе и правде позива грађане који су из политичких разлога изложени притисцима на послу од стране надређених, да то пријаве електронском поштом или у просторијама ове политичке организације.

Грађанима ће помоћ пружити правни тим Странке слободе и правде који ће евидентирати све случајеве.

У Градском одбору Странке слободе и правде наводе да грађани који нису у сталном радном односу трпе притисак од стране надређених из политичких разлога и да им се прети отказима, што представља кривично дело.

Због тога је ова политичка организација формирала регистар за претње и уцене и позива грађане да пријаве овакве случајеве.

Циљ је да имена свих функционера и надређених који врше притисак на запослене буду унета у регистар, како би једног дана одговарали за своје поступке, поручују из Странке слободе и правде.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.