Отворено дечије игралиште у Маршићу

Деца у Маршићу добила су свој кутак за игру. На простору код Месне заједнице отворено је дечије игралиште, прво у овом насељу. Игралиште је поклон локалне самоуправе.

Деца и мештани Маршића средили су простор код Месне заједнице Маршић, док су се локална самоуправа и предузеће „Шумадија д.о.о“ побринули за све остало. Постављене су справе које су обрадовале малишане. Предвиђено је да ту буде травната површина, али је због падавина у претходном периоду игралиште посуто тампоном.

После реконструкције спортског терена у насељу 22. децембар, коју је финансирала локална самоуправа, Маршић је добио и дечије игралиште и то потпуно бесплатно.

Локална самоуправа ће ускоро реконструисати и спортски терен поред основне школе у Маршићу који је у доста лошем стању. За радове је издвојено више од милион и 400 хиљада динара.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *